Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

O Τζήμερος είναι κρατικοδίαιτος;

Σερφάρω στο net και τσουπ πάλι δημοσίευση του Τζήμερου πέφτει στο μάτι μου. Λέω για κάτσε να δω τι εταιρεία έχει αυτός ο ημιμαθής κρυφοφασίστας. Και μπαίνω λοιπόν στην σελίδα της εταιρίας του. 


Στο κομμάτι ποιοι είμαστε γράφει:

«μουσικοί  
Κατά σύμπτωση (;) έχουμε όλοι σχέση με τη μουσική - την καλή μουσική, κάθε είδους, εκτός από την όπερα που τη θεωρούμε καθαρή διαστροφή. Δεν ακούμε μόνο, παίζουμε - και παίζουμε καλά. Αν σας συμπαθήσουμε πολύ, μπορεί ένα βράδυ να δώσουμε ένα πριβέ ρεσιτάλ για πάρτη σας. »

Και σκέφτομαι εάν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σοβαρός να θεωρεί την κλασσική μουσική καθαρή διαστροφή.

Τέσ/α,πάμε παρακάτω και κοιτάω δεξιά που έχει το πελατολόγια και τσαααααααααααακ τι βλέπω; Ο Τζήμερος να έχει κλείσει συμφωνίες με 3 κρατικά ιδρύματα.

Ξέρετε μωρέ, εκείνα που κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα και πρέπει να τα κλείσουμε, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, και που πρέπει να τα κλείσουμε, κατά Τζήμερο πάντα, γιατί είναι χαμένα λεφτά κτλ κτλ....

Κρατικοδίαιτος και ο Θανούλης....



Τα φιλιά μου,
ο Άκρατος

1 σχόλιο:

  1. για καθε ανθρωπο ελευθερο , ειναι η γνωμη του ελευθερη , αλλα οι πραξεις του πρεπει να ειναι και αυτες ελευθερες αλλοιως ειναι ψευτης , και για καθε ψευτη , θα ελεγα οτι εμεις οι μουσικοι με την αδρανεια που μας εχει καταληψει τα τελευταια 30 χρονια , ειμαστε υπολογοι , στην κατηφορα που εχει παρει η κλασικη μουσικη , και ολη την πιτα την αφησαμε σε χερια αλλων, εκτος των διων μας , μπορει να μην ειμαστε μαναντζερ , αλλα και αυτη η αδιαφορια μας ειναι και η αιτια της απαξιωσης των σπουδων μας και της αποδοσης μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή