Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι γυφτάκι...

Γράφει ο Άκρατος

Είναι γυφτάκι στην Αθήνα. Είναι μικρή. Παίζει ακορντεόν για λίγα ευρώ. Μάλλον κάποιος την εκμεταλλεύεται. Και εσύ τι κάνεις; Χέστηκες για το εάν περνάει δράμα. Τη κλοτσάς. Γιατί τη κλοτσάς; Σου χαλάει την αισθητική; Ποια αισθητική ρε μαλακισμένη; ΠΑΣΟΚοαναθρεμένη μικροεπιχειρηματίας είσαι ,που πας κατά διαόλου. Και, ω θεοί,ΘΑΥΜΑ, βρήκες τον υπαίτιο της κατάστασής σου. Το κοριτσάκι που είναι τόσο ξένο στη όψη του για σένα, που είναι ότι αποστρέφεσαι φταίει που έχεις αναδουλειές. Ε ξέρεις κάτι μαλακισμένη; Εσύ φταις ρε μαλακισμένη. Εσύ,οι όμοιοι σου και οι επιλογές σας, οι κοινωνικές, οι πολιτικές, όλες οι γαμημένες επιλογές σας που γεννούν και αναπαράγουν την φτώχια.

 Είσαι πιο βρώμικη μέσα σου από ότι είναι η μικρούλα στο δέρμα της. Είσαι μια μικρόψυχη και σκατόψυχη μικροαστούλα που κανιβαλίζεις.

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι σε λίγα χρόνια θα είσαι και εσύ στη θέση της μικρής. Θα επαιτείς για λίγο φαγητό ή έτσι ξεπουλημένη και αναξιοπρεπής που είσαι θα τρέχεις σαν σκυλάκι πίσω από την εξουσία,αριστερή ή ακροδεξιά, που και αυτό επαιτεία είναι και θα το παίζεις είτε αντιρατσίστρια είτε φασιστόμουτρο για να επιβιώσεις...γιατί είσαι μια κοινωνική βδέλλα, είσαι ο σιχαμένος μικροαστός.

Είσαι η μαγιά του φασισμού. Είσαι το σιχαμένο μικροαστικό πλάσμα που πουλά τσαμπουκά όπου το παίρνει αλλά στους μεγάλους κάνει μόκο και τουμπεκί. Είσαι μαγκιά,κλανιά και απόστημα που πρέπει να βγει πάση θυσία εκτός κοινωνίας ο ανθρωπολογικός τύπος ανθρώπου που εκπροσωπείς.

Καρκινάκι του πλανήτη,σκατοκαργιόλα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου