Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚε βούλωνε.Το αίμα του Παύλου είναι στα χέρια σου.

Γράφει ο Άκρατος <=Πάτα κλικ ντε.

Πρωί πρωί λέω να σερφάρω στο net, να δω τι έχει παίξει με την κουραδοφυλλάδα του σκατοφασίστα Αναστασιάδη. Και  κλικ με κλικ πέφτω πάνω σε αυτό:

«Π.Α.Σ.Π ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

‘’Να μην περάσει ο φασισμός’’

Πάυλος Φύσσας-34 ετών-νεκρός.

Εχθές το βράδυ λίγο μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου η λίστα των θυμάτων των άκρων μεγάλωσε κατά 1 άτομο μικραίνοντας την συνείδηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας.

Εχθές ένα παλικάρι ‘’έπεσε’’ ,μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από μέλος της χρυσής αυγής. Ο Πάυλος δεν είναι πια κοντά στους φίλους του και την οικογένεια του ,επειδή ‘’τόλμησε να σχολιάσει την χ.α’’ .Αλήθεια αυτό το περιστατικό, πόσο ‘’μικρή’’ κάνει την κοινωνία μας να φαίνεται .

Εν έτη 2013 η Ελλάδα ανέχεται στο πολιτικό της σύστημα ακραίες πολιτικές αντί να τις έχει κλειδώσει στο χρονοντούλαπο.

Εν έτη 2013 η Ελλάδα αντί να κυνηγήσει την πρόοδο μέσα από την ειρήνη και την φιλία αφήνει τα παιδιά της να μαχαιρώνονται στους δρόμους.

Οφείλουμε να εκφράσουμε την Ντροπή μας για το γεγονός, τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος και την αγανάκτηση μας, για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από την συμμορία της χ.α .

Σε τέτοιες καταστάσεις αντιλαμβανόμαστε την θέση μας σαν φρουροί της Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια.

Σε τέτοιες καταστάσεις τα λόγια πρέπει να είναι λιτά και απέριττα ,οι πράξεις μετράνε.»


ΠΑΣΟΚια, παιδιά του Τσαμουργκέλη, του μαλάκα που έδωσε ως μέλος της ΕΦΕΕ το ok να μπουν οι μπάτσοι στη Χημείο το 85', έβγαλαν ανακοίνωση για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζίδες. Και ω Θεοί! ΘΑΥΜΑ!! Μιλάνε για άκρα. Ποιο άκρο ρε μπάσταρδα; Γαμημένα τσουτσέκια, γλύφτες τους Βενιζέλου, δεν κοιτάτε τα χαΐρια σας, τολμάτε και κουνάτε και το δάκτυλο και μιλάτε για άκρα;

Ποια είναι τα άκρα ρε τσουτσέκια του Βενιζέλου; Αυτοί που τρώνε μαχαιριές από φασίστες παλεύοντας τους; Αυτοί που μετράνε νεκρούς από κράτος και παρακράτος; Ποιοι είναι οι ακραίοι ρουφιάνοι; Οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί; Και όχι εσείς που φωνάζετε Χρυσαυγίτες μπράβους για να πουλάτε προστασία ρε θεσμικά τσουτσέκια;  Δεν είναι άκρο να φωνάζεις τον γνωστό πυρήνα οπαδών της Θ7 που είναι φασίστες δηλωμένοι για να σου πουλήσουν προστασία σε πορεία στο Πολυτεχνείο;

Όσο για τον Παύλο. Ο Παύλος δεν ήταν 34 χρονών μουσικός. Ήταν εργάτης, οργανωμένος σε ταξικό σωματείο. Ήταν παιδί της Αναρχίας όπως έλεγε και ο ίδιος. Και ναι γαμημένοι, ντροπή σας. Όλο το γαμημένο lifestyle σας, η αδιαφορία, η θεσμολαγνεία σας, τα γλυφοκώλια σας στην εξουσία τον έφαγαν. Και το πολιτικό σύστημα που υπηρετείται σαν δουλικά δεν ανέχεται ακραίους. Δεν ανέχεται τους αναρχικούς. Τους δολοφονεί,του φυλακίζει και τους ξυλοκοπεί και στηρίζει τους φασίστες απροκάλυπτα. Και σεις στηρίζετε το πολιτικό αυτό σύστημα οπότε....ΠΑΣΟΚε βούλωνε.Το αίμα του Παύλου είναι στα χέρια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου