Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Για τις εκλογές

Βασικά να πούμε...βασικά για τις εκλογές...έχω να πω ένα: ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ!


Για δημοτικές
Πάτε βρε τσογλαναραίοι και τσογλαναραίες και βγάζετε το καθίκι του λιμανιού και τον σαπιλοσαπισμένο λακαμά του επαγγλεματικού ποδοσφαίρου πρώτη μούρη στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Το καθίκι του λιμανιού θα πάρει για δικό του το λιμάνι, θα κάνει όσο ξέπλυμα μαύρου βρήματος θέλει, γιατί αυτό κάνει ρε οπαδέ της κακιάς ώρας που μας ζάλισες με το no-politica, τσιράκι του Δημάρχου, και στα καπάκια θα αβαντάρει φασίστες να τραμπουκίζουν όποιον σηκώνει κεφάλι στα αφεντικά, όπως δηλαδή γίνεται και τώρα.

Άσε τα γειτονάκια σας, για αυτά τα βλαμμένα λέω, που κομπάζουν για 5 αρχαίες κολώνες πάνω σε έναν βράχο(γιατί στη τελική αυτό είναι,5 αρχαίες κολώνες με σκεπή πάνω σε έναν βράχο), πάνε και βγάζουν τον φασίστα με 16% που κανονικά είναι 8% αφού η αποχή ήταν σχεδόν 50%. Αλλά και πάλι...8% ρε ντουγάνια σε νεοναζί; Βασικά κακώς ρωτάω γιατί αυτοί που ψήφισαν τώρα τον φασίστα είναι φασίστες και ναζί μέχρι το μεδούλι. Τι εννοείς βρε μαλάκα φιλελέ δεν είναι φασίστες; Φασίστες μέχρι το μεδούλι είναι,  αφού βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τόσες δολοφονίες, τραμπουκισμοί, πρωτοσέλιδα με τον Χίτλερ και τον Ρούντολφ Ες στο περιοδικό των φασιστών κτλ πήγαν και του ψήφισαν ξέροντας που το ρίχνουν. Και στον δεύτερο γύρω πάνε και βγάζουν τον ανεξάρτητο(με το ΠΑΣΟΚ) που έδιωχνε μετανάστες από κτήρια του δήμου με την βοήθεια μπάτσων, που έδινε άδειες σε διάφορα νεοφιλελέ ντουγάνια να πλέκουν δέντρα και έδινε διαταγές στους δημοτόμπατσους να κυνηγούν τους μετανάστες, και όλα αυτά βέβαια με την συνδρομή των ψήφων των οπαδών του Αρούλη που δεν θέλει η πόλη να έχει ένα τζαμί.

Άσε το άλλο...Ο άλλος παραγοντίσκος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που την είδε αρχηγός της Αργοναυτικής Εκστρατείας vol.2, το ντουγάνι λέω που ήταν υπόδικο και βγήκε δημαρχέσος στη πόλη κάτω από το γραφικό Πήλιο. Ε αυτός ο λακαμάς δήλωσε ότι «θα στηρίξουμε τους γνήσιους λαϊκούς ανθρώπους της τέχνης είναι ο Καρράς ο κουμπάρος μου, θα γίνει της Πάολας που λέμε,είναι ο Ρέμος,ο Παντελίδης ,ο Οικονομόπουλος .»
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ πάτα το κόκκινο κουμπάκι να εξαφανίσεις την Ελλάδα με 2 πυρηνικές!

Όσο για αυτόν τον μετανάστη δήμαρχο που είναι από την Συρία και είναι εδώ στη χώρα 25 χρόνια και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι γιατρός και φήμες λένε ότι είναι και ΝΔ έχω μία απορία,τι έκανε όταν πυροβολούσαν μετανάστες λίγα χιλιόμετρα παραπέρα; Μήπως έκανε μόκο; 

Για τις ευρωεκλογές
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτος ως κόμμα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όμως βγήκαν πρώτοι αφού έχουν 31%. Άρα οι ψηφοφόροι έδωσαν όντως ψήφο εμπιστοσύνης στα ντουγάνια της κυβέρνησης. Επομένως οι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να χαρούν που αύξησαν ποσοστά αλλά HALLOOOOOO! Δεν ρίξατε την κυβέρνηση ούτε τον καπιταλισμό(ειδικά το δεύτερο δεν θέλετε να το ρίξετε), πρώτο κόμμα βγήκατε στις ευρωεκλογές σε μια χώρα, η Αριστερά πανευρωπαϊκά άπατη πήγε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τα βάζει με την ΕΕ ως θεσμό, σε αντίθεση με τους ναζίδες και τους ακροδεξιούς που το έκαναν μπαντιέρα και σήκωσαν κεφάλι.



Οι ναζιδες βγήκαν τρίτοι και με αύξηση ποσοστού. Οι ακροδεξιοί παντού στην Ευρώπη ανεβαίνουν. Οπότε προς τι τα χαμόγελα από διάφορους χαζοαριστερούς στην Ελλάδα για την Ευρώπη που αλλάζει; Η Ευρώπη ναι αλλάζει και πάει προς τα πίσω, εκεί στα χρόνια της Βαϊμάρης.

26 σήμερα και δεν έφυγε κανείς. Θα φύγουν μόνο εάν εμείς κατέβουμε σε δρόμους προτάσσοντας έναν άλλον κόσμο που είναι εφικτός,όχι με τσιτάτα για εσωτερική κατανάλωση και συγκεντρώσεις για να δείχνουν στη tv. Με άγριες απεργίες διαρκείας, με καταλήψεις και με σύγκρουση με κάθε μικροαστική νοοτροπία. 

Τον φασισμό τον τσακίζεις στη γειτονιά,στο χώρο εργασίας και στο δρόμο,όχι στις κάλπες.


[Θ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου