Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Ο Ιούδας ήταν νομοταγής πολίτης

Δεν μπορώ να καταλάβω τους νεοέλληνες χριστιανούς ορθόδοξους.


Ο Ιούδας ήταν απλώς ένας νομοταγής πολίτης που κατέδωσε τον «αντάρτη» Ιησού που έλεγε δημόσια την άποψή του, και με τα πράγματα που έλεγε έφερνε την αποσταθεροποίηση στη πολιτική ομαλότητα της Ιουδαίας και την ενταξιακή πορεία αυτής στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.


Τι θέλατε δηλαδή πιστοί και πιστές; Να ξεσηκώνονταν οι άνθρωποι και να αγαπάνε αλλήλους; Να πηγαίνουν στους ναούς και διώχνουν τους εμπόρους; Ή μήπως θέλατε ο έχων εκατομμύρια αργύρια να τα έδινε σε όσους δεν είχαν καθόλου; Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές που είναι άθεοι.


Φανταστείτε κύριοι και κυρίες μου, να ερχόταν ο κάθε Ιησούς και να έτρωγε με τους φτωχούς, τις πόρνες, τους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών...Ντροπής πράγματα, τα λέει μάλιστα και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τον οποίο οι άνθρωποι αυτοί(φτωχοί, πόρνες και χρήστες ουσιών) έχουν κατακλύσει την πλατεία Ομονοίας και πρέπει να πάρουν πόδι. Αν δεν ήταν ο Ιούδας, θα είχε γίνει η Ιουδαία μια Σοβιετία. 


Το άλλο που το πάτε; Βάγια και κλαδιά από φοινικόδεντρα κάθε και τρεις λίγο θα ήταν στους δρόμους εις μνήμην του Ιησού, θα έκλειναν οι δρόμοι συνέχεια,θα σταμάταγε η οικονομική ανάπτυξη των δρόμων γύρω από το Ναό στην Ιερουσαλήμ, και το βασικότερο, ο ΣΚΑΙ θα αναγκαζόταν να κάνει συνέχει δενδροφυτεύσεις για να προλάβει την οικολογική καταστροφή.


Ομολογώ λοιπόν ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον απεχθάνονται τόσο πολύ τον Ιούδα, σε σημείο μάλιστα να καίνε ομοιώματα του,  όταν κάνει ακριβώς το ίδιο ο Σαμαράς,οι μπάτσοι και ο ρουφιάνος ΧΑυγίτης γείτονάς τους;

ΥΓ:
Όντας ο θεός το παν, ο πραγματικός κόσμος κι ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα. Όντας ο θεός η αλήθεια, η δικαιοσύνη, το καλό, η ομορφιά, η δύναμη κι η ζωή, ο άνθρωπος είναι το ψέμα, η αδικία, το κακό, η ασχήμια, η αδυναμία, κι ο θάνατος. Όντας ο θεός ο αφέντης, ο άνθρωπος είναι δούλος. Συνακόλουθα, όχι λιγότερο απ’ το κράτος, η θρησκεία είναι η άρνηση της ελευθερίας και της ισότητας. Έτσι, αν ο θεός υπήρχε πραγματικά, θα έπρεπε να τον καταργήσουμε.-Μ.Μπακούνιν

1 σχόλιο:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια γεωργική, φοιτητής, το χρέος, την κατασκευή, ή δάνειο εξυγίανσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε Yakubu Afentokhai επιχειρήσεις δανείου LTD στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (yakubuafentokhai@yahoo.com) ή (yakubuafentokhailoans@admin.in.th).

    ΑπάντησηΔιαγραφή