Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο Ιούδας ήταν νομοταγής πολίτης

Δεν μπορώ να καταλάβω τους νεοέλληνες χριστιανούς ορθόδοξους.


Ο Ιούδας ήταν απλώς ένας νομοταγής πολίτης που κατέδωσε τον «αντάρτη» Ιησού που έλεγε δημόσια την άποψή του, και με τα πράγματα που έλεγε έφερνε την αποσταθεροποίηση στη πολιτική ομαλότητα της Ιουδαίας και την ενταξιακή πορεία αυτής στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.


Τι θέλατε δηλαδή πιστοί και πιστές; Να ξεσηκώνονταν οι άνθρωποι και να αγαπάνε αλλήλους; Να πηγαίνουν στους ναούς και διώχνουν τους εμπόρους; Ή μήπως θέλατε ο έχων εκατομμύρια αργύρια να τα έδινε σε όσους δεν είχαν καθόλου; Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές που είναι άθεοι.


Φανταστείτε κύριοι και κυρίες μου, να ερχόταν ο κάθε Ιησούς και να έτρωγε με τους φτωχούς, τις πόρνες, τους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών...Ντροπής πράγματα, τα λέει μάλιστα και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τον οποίο οι άνθρωποι αυτοί(φτωχοί, πόρνες και χρήστες ουσιών) έχουν κατακλύσει την πλατεία Ομονοίας και πρέπει να πάρουν πόδι. Αν δεν ήταν ο Ιούδας, θα είχε γίνει η Ιουδαία μια Σοβιετία. 


Το άλλο που το πάτε; Βάγια και κλαδιά από φοινικόδεντρα κάθε και τρεις λίγο θα ήταν στους δρόμους εις μνήμην του Ιησού, θα έκλειναν οι δρόμοι συνέχεια,θα σταμάταγε η οικονομική ανάπτυξη των δρόμων γύρω από το Ναό στην Ιερουσαλήμ, και το βασικότερο, ο ΣΚΑΙ θα αναγκαζόταν να κάνει συνέχει δενδροφυτεύσεις για να προλάβει την οικολογική καταστροφή.


Ομολογώ λοιπόν ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον απεχθάνονται τόσο πολύ τον Ιούδα, σε σημείο μάλιστα να καίνε ομοιώματα του,  όταν κάνει ακριβώς το ίδιο ο Σαμαράς,οι μπάτσοι και ο ρουφιάνος ΧΑυγίτης γείτονάς τους;

ΥΓ:
Όντας ο θεός το παν, ο πραγματικός κόσμος κι ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα. Όντας ο θεός η αλήθεια, η δικαιοσύνη, το καλό, η ομορφιά, η δύναμη κι η ζωή, ο άνθρωπος είναι το ψέμα, η αδικία, το κακό, η ασχήμια, η αδυναμία, κι ο θάνατος. Όντας ο θεός ο αφέντης, ο άνθρωπος είναι δούλος. Συνακόλουθα, όχι λιγότερο απ’ το κράτος, η θρησκεία είναι η άρνηση της ελευθερίας και της ισότητας. Έτσι, αν ο θεός υπήρχε πραγματικά, θα έπρεπε να τον καταργήσουμε.-Μ.Μπακούνιν

4 σχόλια:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια γεωργική, φοιτητής, το χρέος, την κατασκευή, ή δάνειο εξυγίανσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε Yakubu Afentokhai επιχειρήσεις δανείου LTD στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (yakubuafentokhai@yahoo.com) ή (yakubuafentokhailoans@admin.in.th).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dikkat:
    Size 5.000 Euro ve 5.000.000 Euro (bir işletme veya şirket kredisi, kişisel krediler, ev kredileri, araç kredisi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi, sağlık kredisi, vb.) Vermek için GERÇEK BİR FİNANSAL LOAN COMPANY arıyoruz
    Bir banka veya finans kurumundan bir nedenden ötürü veya başka bir nedenden dolayı kredi var mı?
    Hemen başvurun ve 3 gün içinde ödeme alın.
    YÖNTEM LİMİTED CO-OPERATİF KREDİ KURULUŞU,% 2'lik düşük faiz oranına sahip bireylere ve şirketlere GERÇEK FİNANSAL KREDİLER sağlayan bir "Uluslararası Akreditasyon Kredisi" dir.
    Kredi geri ödemesi, kredinizi aldıktan sonra 1 (bir) yıl sonra başlar ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıl arasında değişir.

    2 ÇALIŞMA GÜNLÜKLERİNDE HEMEN TEDARİKÇİNİZİN YANLIŞ MÜDAHALE VE İŞLEMİ İÇİN,
    Bu e-posta yoluyla bize doğrudan ulaşın: methodistcooperativeloan@gmail.com


    Aşağıdaki bilgileri kullanarak bize ulaşın:

    Ad Soyad: ____________________________
    Kredi Olarak Gerekli Tutar: ________________
    Kredi Süresi: _________________________
    Kredi için amaç: ______________________
    Doğum tarihi: ___________________________
    Cinsiyet: _______________________________
    Medeni hal: __________________________
    İletişim Adresi: _______________________
    Şehir posta kodu: __________________________
    Ülke: _______________________________
    Meslek: ____________________________
    Cep telefonu: __________________________

    Hemen yanıt için talebinizi gönderin: methodistcooperativeloan@gmail.com

    Teşekkür ederim.
    Bayan KATHY SALONU
    Yönetmen.
    YÖNTEM KİMLİĞİ CO-OPERATİF KREDİ
    Email: Benim metodistcooperativeloan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά .. έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε για ένα δάνειο από το εύρος των $ 5.000,00 USD έως $ 500.000.000,00 USD σε χαμηλό 3% ενδιαφέρον. Παρακαλούμε απαντήστε άμεσα σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

    Ενοποίηση χρέους

    Δεύτερη υποθήκη

    Επιχειρηματικά δάνεια

    Προσωπικά δάνεια

    Διεθνή Δάνεια

    Δάνειο για οποιοδήποτε είδος

    Οικογενειακό δάνειο
    χρηματοδοτούμε μικρομεσαία επιχείρηση δανείων, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας, επειδή έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, απαντήστε αμέσως σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Κ. Bill Johnson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.

    We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.


    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
    2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD).
    3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
    6. Delivery: SWIFT TO SWIFT.
    7. Payment: MT-103.
    8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.


    All relevant business information will be provided upon request.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή