Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Γαμώ την Κούνεβα.»


Όχι,όχι. Δεν το λέω εγώ αυτό. 1ον γιατί είναι σεξιστικό και 2ον γιατί ακόμα και εάν διαφωνώ πολιτικά με την Κούνεβα δεν θα μπορούσα να μην της αναγνωρίσω το ότι είναι μια γυναίκα που παλεύει για τα εργασιακά δικαιώματα των ανθρώπων αυτής της χώρας και μάλιστα αυτή τη πάλη την πλήρωσε ακριβά, αφού η εργοδοσία έβαλε κάτι τσογλάνια να πετάξουν βιτριόλι στο πρόσωπό της.



Αυτή την φράση την έγραψε ο Γιώργιος Βελτσίστας, στέλεχος του κόμματος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και στο οποίο πρόεδρος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Γρηγόρης Βαλλιανάτος.





Την φράση αυτή την επανέλαβε μάλιστα πολλάκις αυτός ο τύπος μέσω του προφίλ του στο twitter υπό το όνομα @GVeltsi (εδώ θα δείτε ένα από πολλά tweets κατά της Κούνεβα)



Άλλο tweet πχ είναι αυτό


Θα μου πείτε τώρα που ξέρουμε ότι είναι αυτός...Ε θα σας πω που το ξέρουμε...

1ον η Ελένη Τζουανάκου έκανε αυτή την αποκάλυψη όταν έφαγε αποκλεισμό ο πρώτος λογαργιασμός του Βελτσίστα στο twitter επειδή πάλι έβριζε χυδαία όσους διαφωνούσαν με τις βλακείες που έλεγε. Από την αποκάλυψη αυτή βέβαια μάθαμε και άλλα πράγματα, όπως ότι έχει δική του εταιρεία που ασχολείται με τις κατασκευές ή ότι Μανδραβέλλης και Μουρούτης στήριζαν τον @GVeltsi αφού ήδη είχε φάει το suspend από το twitter.

Ποιο συγκεκριμένα είχε γράψει η Ελένη Τζουανάκου:


#free_GVeltsi #free_G_Veltsistas --- Το Δεξί εξτρέμ και ο @iznogood_gr χωρίς να το καταλάβουν αποκάλυψαν την ταυτότητα του @GVeltsi. Ούτε ο @VaskoDeGamata, ούτε οι υπόλοιποι είχαν καταλάβει ποιος είναι (εκτός απ'τους λίγους που ήδη ήξεραν). 


Συγχαρητήρια για το ήθος του επιχειρηματία Γιώργου Βέλτσιστα και όλης της "δεξιάς" παρέας. Το δεξιά σε εισαγωγικά, γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική ιδεολογία, αλλά για ανηθικότητα. Συγχαρητήρια και στην κυβέρνηση, κυρίως στον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, για την επιλογή των στενών συνεργατών του, σαν τον @gmourout που πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους πολύ ακριβά για να γράφουν στο twitter και να σιγοντάρουν χυδαίους λογαριασμούς, όπως του @GVeltsi



Η ιστορία σε εικόνες:






2. ... με φίλτρο στη παρενόχληση σε εμένα προσωπικά, χωρίς βάσιμη αιτιολογία:http://www.scrible.com/contentview/page/QGI80100JK02OJ323487S09VC4E020AB:37469860/index.html



3. Η υποστήριξη του κ. Μουρούτη: pic.twitter.com/nPnAWasQnu



4. To dexiExtrem (και η ακούσια αποκάλυψη της ταυτότητας του GVeltsi) :http://www.scrible.com/contentview/page/U0Q00100JKG08J3234S7O0BUC0C42GAF:37469858/index.html



5. To παλιό nickname του @GVeltsi που καλύφτηκε στην ανάρτηση του dexiExtrem: 



i. pic.twitter.com/t1E06rj3B9 και ii. pic.twitter.com/UQoYDhbDy3 (υπάρχουν και άλλα παρόμοια)



6. Kαι ο "επιτυχημένος" επιχειρηματίας Γιώργος Βέλτσιστας (@G_Veltsistas, λοιπόν), που μετατρέπεται σε χυδαίο troll με κουκούλα στον ελεύθερο χρόνο του για να βρίζει και να διασύρει χρήστες του twitter... κι αυτό χωρίς αιτία, πέρα από την ιδεολογική στοχοποίηση, την μισανθρωπία και το κόμπλεξ του. 




ii. http://www.steelframebuildings.gr/ (η εταιρεία του, έδρα αρχικά στα Ιωάννινα, μετά και στην Αθήνα)



iii. Oι αναρτήσεις που έκανε μάλλον ο ίδιος μετά το "suspend" του λογαριασμού του (με το οποίο παρεμπιπτόντως καμμία σχέση δεν έχω, καθώς είχα μπλοκάρει τον συγκεκριμένο λογαριασμό εδώ και μήνες για να αποφύγω τις επιθέσεις του):http://www.scrible.com/contentview/page/U0Q00104JK008J3234S5S08AC0C4I0AA:37469856/index.html



και 7. κλείνω με λίγα από τα πολλά tweets "υποστήριξης" των οπαδών του, ένας εκ των οποίων ο "αξιότιμος" κ. Πάσχος Μανδραβέλης:







Δεν είχα σκοπό να αποκαλύψω την ταυτότητα κανενός χρήστη που αποφασίζει να μιλήσει και να εκφραστεί ανώνυμα. Η ανωνυμία όμως δεν μπορεί να είναι κουκούλα για την χυδαιότητα, και την φτηνή στοχοποίηση, η οποία καμμία σχέση δεν έχει με την κριτική θέσης και άποψης. 



Ξέρω ότι το ποστ αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερη στοχοποίηση εναντίον μου από ομοϊδεάτες και τον @GVeltsi (με καινούργιο nickname ίσως;), αλλά ως εδώ η χυδαιότητα, αγαπητά τρολλάκια, διορισμένοι σε ανώτερες κομματικές θέσεις με μισθό άνω των 8000€, κουκουλοφόροι-επιχειρηματίες και μεγαλοδημοσιογράφοι. 



Καλή συνέχεια.
(η πηγή των λεγομένων της Ελένης Τζουανάκου είναι εδώ)

και

2ον το έβγαλε ξανά στην επιφάνεια το ποιος ο @GVeltsi, ο δημοσιογράφος Niko Ago.

Και ο Βαλλιανάτος δεν αρνήθηκε ότι αυτό το πράγμα είναι μέλος του κόμματός του. Βέβαια ούτε καν καταδίκασε τον σεξιστικό οχετό του τύπου.

Αυτά για το σύγχρονο φιλελέδικη πολιτική σκηνή της χώρας.

UPDATE(2.55 πμ, 17/4/2014)
To print screen το έκανε ο Μικρός-Μεγάλος



Το μέλος της Φι.Συ. Νίκος Χαραλάμπους αντί να καταδικάσει την απαράδεκτη,σεξιστική και ρατσιστική συμπεριφορά του @GVeltsi λέει πως εξ'όσον γνωρίζει ο «Γιώργος» δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα ρατσισμού ή σεξισμού.(Τώρα δηλαδή να πιστέψουμε ότι 2 βασικά στελέχη ενός κόμματος δεν γνωρίζουν την παρουσία, το ενός του άλλου, στα social media και το τι λένε;)

Μάλιστα δεν θα είχε πρόβλημα εάν ένα ναζί έμπαινε στο κόμμα του, με την προϋπόθεση να δεχόταν το καταστατικό του κόμματός του.
Σύγχρονη νεοελληνική φιλελέ διανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου