Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Η σημασία του να είσαι δεξιός vol.2Ο Φάηλος Κρανιδιώτης έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Η σημασία του να είσαι δεξιός». Εγώ έγραψα το vol.2 τού άρθρου αυτού.

Η σημασία του να είσαι δεξιός vol.2

Τι σημαίνει άραγε σήμερα να είσαι δεξιός και ποιους περιλαμβάνει ο όρος, που χτυπάει σαν σφυράκι το γόνατο της υβρίζουσας και συκοφαντικής αριστεράς Κολωνακίου κι Εξαρχείων; Μα ό,τι σήμαινε πάντοτε. Τον πατριώτη που ευχαρίστως γίνεται ταγματασφαλίτης, που πιστεύει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά καταργεί κάθε διαδικασία της στη Βουλή, στο Έθνος παρ'όλο που είναι ένα φαντασιακό κατασκεύασμα και τις διαχρονικές, καταπιεστικές για την κοινωνία , αξίες του, που τιμά τα Σύμβολα και τους Ήρωες του αλλά ταυτόχρονα αλλοιώνει την πραγματική ιστορία για να μην μάθουν οι επόμενες γενιές τι καθίκια ήταν πολλοί από αυτούς. Σημαίνει τον Έλληνα που αναγνωρίζει ως συνθεμελιωτή του Έθνους την Ορθόδοξη Εκκλησία, που έριξε για πολλούς αιώνες το σκότος στον ελλαδικό χώρο και της απονέμει τις νενομισμένες τιμές όπως αφορολόγητο, δωρεές και διαπλεκόμενα. 

Ο δεξιός είναι νοικοκύρης, φροντίζει άγρυπνα την οικογένεια του, το σπίτι, τις ελιές και το αμπέλι του, την δουλειά του και πότε πότε πάει και μια βόλτα σε κανά μπουρδέλο να πληρώσει 15-20 ευρώ τον κάθε βιασμό. Είναι αυτός που πιστεύει στον νόμο και την τάξη, ασχέτως εάν ο νόμος είναι άδικος, ή ως καλό κομματόσκυλο περιμένει να τον παρακάμψει, έχοντας επίγνωση πως τις επιπτώσεις τις ανομία και της αναρχίας τις πληρώνουν πάντα οι δυνατοί της Πατρίδας και οι πρωτεργάτες της ταξικής καταπίεσης. Γι’ αυτό τιμά τα Σώματα Ασφαλείας, την εσωτερική φρουρά της Αστικής Δημοκρατίας, που θα τον σώσουν όταν τον κυνηγά ή αντιδρά ο λαός ή μέρος αυτού. Ο Δεξιός τιμάει ιδιαίτερα κι αγαπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί το κόμμα του εκφράζει μεγάλο μέρος του Έθνους, όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις ταυτίζονται με όλο το Έθνος,  αλλά προστατεύει μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτού.
Ο Στρατός, οι Έλληνες υπό τα όπλα, είναι ο αρχαιότερος θεσμός μας,  ο ανθός του λαού, που ένωσε τάξεις καταπιέζοντας τις αδύναμες, τοπικισμούς όπως πχ όταν Κρητικοί δέρναν Β.Ελλαδίτες γιατί είχαν άλλη προφορά στα Ελληνικά, είναι ένα από τα αμόνια, όπου σφυρηλατήθηκε η ενότητα και η πλαστή ταυτότητα μας, λαμπρό παράδειγμα αυτών είναι ο Εμφύλιος,ο Πελοποννησιακός και άλλα πολλά. Από τον ωθισμό της οπλιτικής φάλαγγας στα πεδία της ελευθεροφροσύνης, ως το Μεσολόγγι, το Κάλε Γκρότο, το Ύψωμα 731 και την Κερύνεια το ‘74 γίναμε σούργελα παγκοσμίως . Και βεβαίως οι Ένοπλες Δυνάμεις συγκροτούν τον σκληρό πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας. Στην Κατοχή οι κατακτητές δυο θεσμούς κατήργησαν: τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εξωτερικών και φυσικά, εμείς ως δεξιοί, τους βοηθήσαμε.
Γι’ αυτό ανακλαστικά ο Δεξιός επιφυλάσσει περιφρόνηση σε όποιον απέφυγε δόλια ή χαριστικά την τιμή να φέρει όπλα για την Πατρίδα ή το έκανε τύποις, ως πολυτελής λουφαδόρος της Γκομενοφυλακής στην εξέχουσα του Da Capo όπως κάνει ο μέσος ΔΑΠίτης αλλά τον αγαπάμε γιατί μας κλείνει τσάμπα μπουκάλια στα μπουζούκια. Ο Δεξιός στην προέλευση του μπορεί να προέρχεται από τους Λαϊκούς ή τους Φιλελεύθερους και τις μετεξελίξεις τους, την ΕΡΕ και την Ένωση Κέντρου. Ίδια η πίστη τους στο αστικό καθεστώς, στις εθνικές ιδέες. Κι όποια διαφορά είχαν στο πολιτειακό, την έσβησε το δημοψήφισμα κι ο χρόνος και οι διώξεις σε κομμουνιστές,ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.
Ο Δεξιός είναι αντικομουνιστής, φιλοναζιστής και απάνθρωπος. Απεχθάνεται τον ολοκληρωτισμό κάθε χρώματος αλλά αναφέρει μόνο την ΕΣΣΔ ή την Β.Κορέα και ξεχνά τη Χούντα και το κράτος της Δεξίας, κι όσους καθυβρίζουν την Πατρίδα, τους ήρωες και τα σύμβολα της εκτός κι εάν πρόκειται για ματσωμένους οπότε τότε λέμε ότι είναι παραξενιά, όσους με την ακρότητα τους θα την οδηγούσαν στιγματισμένη στην απομόνωση όπως έκαναν όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ. Δεν θαυμάζει εχθρούς του Έθνους, γενοκτόνους όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν ή ο Κεμάλ αλλά θαυμάζει γενοκτόνους όπως ο Βουλγαροκτόνος και ο Αλέξανδρος. Δεν επιτρέπει σε κανέναν, είτε φοράει κόκκινα είτε φοράει μαύρα, να παριστάνει τον αστυνόμο και τον δικαστή, αυτό το κάνουν μόνο οι ΟΝΝΕΔίτες και οι μπράβοι που προσλαμβάνει το κόμμα,να παραβιάζει το μονοπώλιο της βίας, και που στην Δημοκρατία ανήκει μόνο στα όργανα του Κράτους, όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους και μόνο τότε. Αρνείται την αυτοδικία, όποιο ψευδοϊδεολογικό μανδύα κι αν φέρει εκτός και εάν πρόκειται για Αλβανό κρατούμενο που έσφαξε ανθρωποφύλακα βασανιστή.
Απεχθάνεται την οχλοκρατία, τις ασχήμιες σε τελετές, ναούς, καταθέσεις στεφάνων και παρελάσεις και λατρεύει τις κιτς παρελάσεις εμπνεύσεως του δικτάτορα Μεταξά. Στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ανοίγει το στόμα του μόνο για τον Εθνικό Ύμνο ή για να φωνάξει ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ όντας «αγανακτισμένος» κι επιφυλάσσει την τιμωρία του για τους ανάξιους άρχοντες για τις εκλογές και πριν από αυτές, με ευθύτητα κι αξιοπρέπεια, μέσα από την ελευθερία της γνώμης, τον Τύπο και την νόμιμη και ειρηνική δράση μέσα από τις πολιτικές οργανώσεις και τα σωματεία. Ποτέ με τον τρόπο της ανομίας, της προσβολής επετείων, της κατάλυσης της έννομης τάξης και με άσκηση βίας, σωματικής ή λεκτικής, κατά εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού. Και σε μια χώρα διαχρονικά τόσο ομοιογενή, θείο δώρο, μετέχοντας του υπερέχοντος Ελληνικού Τρόπου, θεωρεί απεχθή την κεντροευρωπαϊκή βαρβαρότητα ενός ρατσισμού, που θεωρεί τους ανθρώπους μοσχάρια ή άλογα,εκτός και εάν είναι σε σώμα στρατού που παρελαύνει και φωνάζει «Γουρούνι Αλβανέ» οπότε εκεί ως Δεξιός πάει πάσο.
Ο Δεξιός πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία , γιατί μόνο αυτή δημιουργεί και προάγει στις κοινωνίες ανθρώπους όπως ο Bob-all-ass που συντηρεί το κόμμα μας, αλλά και στον εποπτικό ρόλο του κράτους, φράγμα προστασίας στον αγώνα των ανίσχυρων ενάντια στους ισχυρούς. Κι ελεύθερη οικονομία δεν σημαίνει ανύπαρκτο κράτος, ή τροχονόμος της διαπλοκής. Δεν σημαίνει νεοφιλελεύθερη ζούγκλα εθελούσιας «αυτορρύθμισης» των ανθρωποφάγων, μισθοί πείνας και κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, που κι αυτό είναι δημιούργημα της Δεξιάς υπό ευρεία έννοια. Ο Δεξιός πιστεύει στην κοινωνική κινητικότητα, δείγμα υγείας του Έθνους, που διασφαλίζει την ανάδειξη των καλύτερων παιδιών του στην κορυφή της κοινωνίας όπως ο Άκης,ο Τζάκρης,ο Μαντούβαλος. Ο Δεξιός είναι λαϊκός. Δεν είναι μαρξιστής από την ανάποδη, που βλέπει την κοινωνία ταξικά αλλά από την πλευρά των ισχυρών. Η Δεξιά ή είναι λαϊκή ή δεν είναι τίποτα. Σε αυτή τη γη δεν υπάρχουν αριστοκράτες εξ αίματος. Η αληθινή αριστοκρατία μας ανήκει στον κόσμο της εργασίας, της επιστήμης, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Είναι οι άριστοι μαθητές, φοιτητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αγρότες, επιχειρηματίες, εργάτες, αξιωματικοί κι υπαξιωματικοί, οι άριστοι του αγώνα της ζωής, της σκέψης και οι άριστοι φύλακες της Πατρίδας εκτός εάν όλοι αυτοί είναι αριστεροί ή αναρχικοί οπότε είναι ανθέλληνες. Κι οτιδήποτε εμποδίζει την ανέλιξη των αρίστων, είναι αντιλαϊκή κι αντεθνική πράξη,εκτός εάν όλοι αυτοί είναι αριστεροί ή αναρχικοί οπότε είναι ανθέλληνες και άξιοι να πεθάνουν.
(Δημοσιεύεται στην ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΊΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου