Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πέστε λίγο ακόμα από τα σύννεφα.

Επειδή πολύ κόσμος πέφτει κάθε τόσο από τα σύννεφα και θα χτυπήσει στο τέλος....και επειδή οι ΣΥΝΕΡΓΟΊ πουλάνε τώρα αντιναζισμό...τρία χτυπητά περιστατικά από τη δράση των ναζί δολοφόνων που κουκουλώθηκαν από τους (καθ' ύλην) αρμόδιους τον τελευταίο ένα χρόνο και ένα μήνα :

31/8/12

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στα χέρια 38χρονου χρυσαυγίτη στην Σπάρτη, την ώρα που τον τοποθετούσε σε αυτοκίνητο ιδιώτη. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον σύνεργο του (επίσης χρυσαυγίτη) και ανακοινώνει πως στο σπίτι του βρέθηκαν 60 εκρηκτικοί μηχανισμοί. Μαζί του συλλαμβάνονται και δύο γυναίκες. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Σπάρτης, Δεληγιάννη, ο οποίος τους αφήνει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους!!!!! Ούτε ονόματα ούτε φωτογραφίες ούτε κανάλια ούτε τίποτα….!! Ο κασιδιάρης μουγκρίζει κάτι δεν έχουμε σχέση, δεν τους ξέρω κτλ και όλα επιστρέφουν στην ομαλότητα! Στις 18/9/12 το Βήμα δημοσιεύει ένα έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που λέει τι βρέθηκε τελικά στο σπίτι του συνεργού γιατί στην αρχή ξέχασαν να αναφέρουν δυο τρία πραγματάκια: δύο δίκαννες και δύο μονόκαννες καραμπίνες, δύο ασύρματοι, κουκούλες full face ,796 κροτίδες, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων από πυροβόλο όπλο και τις ήδη γνωστές 61 κωνικές συσκευασίες με ποσότητα εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιείται συνήθως στα βαρελότα (τις επονομαζόμενες «γουρούνες»). Η αστυνομία δεν βρίσκει το λόγο να συνδέσει την υπόθεση με φασίστες, ο (ανώνυμος) δράστης πεθαίνει 10 μέρες αργότερα στο νοσοκομείο, τα ίχνη του (ανώνυμου) συνεργού και των (ανώνυμων) γυναικών χάνονται και φυσικά κανείς μα κανείς δεν ενοχλεί τη χροισύ αβγεί.

15/11/12

ΟΠΚΕ κάνουν έλεγχο σε λάθος αμάξι και βρίσκουν λάθος πράγματα. Συγκεκριμένα σταματάνε αμάξι με τρεις χρυσαυγίτες 22, 26 και 21 ετών και βρίσκουν δυο μολότοφ και εκατόν είκοσι δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Στο σπίτι του 26χρονου βρίσκουν ένα πλαστικό δοχείο με πετρέλαιο, 22 κενές γυάλινες φιάλες, τρία μαχαίρια πολεμικού τύπου και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια. Στα σπίτια όλων τους βρέθηκε άφθονο υλικό της χροισύς αβγείς. Δυο μέρες μετά δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα τους (Ζήνωνας Μανθογιάννης, 22, Μάριος Καλισόπουλος, 26, Κωνσταντίνος Δοδόλιας, 21) και η αστυνομία ζητάει από τους πολίτες πληροφορίες γιατί δεν βρίσκει κάτι για τα παιδιά !! Ο Μανθογιάννης αρχικά ομολογεί ότι στόχος του ήταν να πυρπολήσει αυτοσχέδιο τζαμί στο Βόλο και ενεργούσε κατ' εντολή μελών της Χροισύς αβγείς, οι οποίοι κατά καιρούς του εξασφάλιζαν μεροκάματα σε αγροτικές εργασίες, στη συνέχεια λέει ότι τα οργάνωσε όλα μόνος του. Παραδέχεται πάντως ότι πριν ξεκινήσουν βρέθηκαν στα γραφεία της χροισύς αβγείς, των οποίων ήταν και οι τρεις τακτικοί θαμώνες όπως είπαν. Στον εισαγγελέα δύο από τους τρεις σηκώνονται και χαιρετάνε ναζιστικά. Συγκινημένος εκείνος τους αφήνει όλους ελεύθερους με περιοριστικούς όρους!!! Στελέχη της χροισύς αβγείς λένε ότι δεν τους ξέρουνε, δεν έχουνε σχέση κτλ και φυσικά κανείς μα κανείς δεν τους ενοχλεί περισσότερο!!!

17/1/13

Ένας 29χρονος πυροσβέστης κι ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος βγαίνουν οπλισμένοι με μαχαίρια για κυνήγι μεταναστών. Στα Πετράλωνα πετυχαίνουν τον Σαχτζάτ Λουκμάν που πήγαινε με το ποδήλατο του για δουλειά και τον σφάζουν. Μέρες μετά θα μάθουμε τα ονόματα τους, είναι οι Χρήστος Στεργιόπουλος (πυροσβέστης 29 ετών) και Διονύσης Λιακόπουλος (πρώην ιδιωτικός υπάλληλος άνεργος 25 ετών). Στα σπίτια τους βρέθηκαν τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μια μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, μια σφεντόνα, δυο ξύλινα ρόπαλα, πολλά μεταλλικά σφαιρίδια, μια σφεντόνα… α και προπαγανδιστικό υλικό της χροισυς αβγεις. Οι δολοφόνοι για τα οπλα δηλώνουν συλλέκτες (!), λένε πως ο πακιστανός τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατο και για αυτό του επιτέθηκαν(!!), τα μμε και η αστυνομία το δέχονται και ο Δένδιας κατηγορεί το συριζα για μικροκομματική εκμετάλλευση (!!!). Η χροισύ αβγεί δεν άκουσε κάτι για το θέμα ή δεν την απασχολεί καν και φυσικά κανείς μα κανείς δεν την ενοχλεί περισσότερο!!!

2 σχόλια: