Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πόση Χρυσή Αυγή χωράει στην ΟΝΝΕΔ;

Ο Ανδρέας Καρασαρίνης είναι «Υπεύθυνος Περιφερειακής  Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ στο Βόρειο Αιγαίο», παλαιότερα ήταν και υποψήφιος στις νομαρχιακές/δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Χατζηκομνηνού,μέλους της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα ήταν και συνήγορος Γυμνασιάρχη στη Μυτιλήνη ο οποίος είναι γνωστός εθνικοσοσιαλιστής της τοπικής κοινωνίας.


Ο Ανδρέας Καρασαρίνης, λοιπόν,ακολουθώντας την γραμμή της ΝΔ, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ένα στέλεχός του θα προλογήσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας τρομοκράτης να βγάλει βιβλίο και να μιλήσει για την αιμοσταγή 17 Ν.Είναι απαράδεκτο και αποτελεί ντροπή το γεγονός του ότι "διαφημίζεται" από γνωστό οίκο το πώς μακέλεψαν τον κόσμο...Αυτά στην Ελλάδα που τον αριστερό και διανοούμενο τρομοκράτη...τον βγάζουν και σε βιβλίο....Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την λαμπρή τελετή, καθώς το στέλεχός του κ.Γιαννόπουλος θα προλογίσει το ιστορικό του ένοπλου αγώνα που σκότωσε πόσους ανθρώπους....Μόνο στην Ελλάδα....

Σε περίπτωση που το έχει διαγράψει δείτε εδώ την αρχική ανάρτηση:



Βέβαια ο ίδιος κύριος, λίγες μέρες νωρίτερα ζήταγε από συμπαθούντα τη Χρυσή Αυγή να γράψει κείμενο σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία και εν γένει στα Βαλκάνια. Βλέπετε στο μυαλό του είναι ντροπή να εκδίδει βιβλίο ένας τρομοκράτης αλλά δεν είναι ντροπή ο ίδιος να ζητάει από νεοναζί να ζητά άρθρα για την «φιλελεύθερη εφημερίδα νέων Youth Voice».

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Το σκηνικό του ότι το ΔΝΤ πλέον μπαίνει και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων γεωπολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά πώς επηρεάζει την Ελλάδα;George Makris είσαι ένας αξιόλογος συνομιλητής σε αυτό...N.S.K επίσης...Είχα όρεξη...καθώς αύριο έχουμε Καθαρά Δευτέρα....

Σε περίπτωση που το διαγράψει,δείτε εδώ τι έγραψε:



Ο κύριος Μακρής είναι ένα τύπος ο οποίος αναπαράγει φωτογραφίες από ναζιστικές οργανώσεις περασμένων δεκαετιών καθώς και καλεί στη συγκέντρωση της Χ.Α για τα Ίμια.







Επίσης ο Μακρής κατά το παρελθόν είχε εκφράσει ναζιστικές/ακροδεξιές θέσεις εντός του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Και για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Καρασαρίνης, δείτε τα 2 κάτωθι πράγματα

α)
"Με την υπ’ αριθμ. ΔΔΟ/Φ.126.20/01/2923/21.3.2008 απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιω­τικής Πολιτικής, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του εδαφ. α΄, της παρ. 2, του άρθρου 55 και του άρθρου 56 του π.δ. 63/2005, διορίζεται από 15.2.2008 ο Καρασαρίνης Ανδρέας του Ανδρέα απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου με Α.Δ.Τ. 577259 στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε κενή θέση Μετακλητού Υπαλλήλου με Β΄ βαθμό.
(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε. Υπ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής 663/27.3.2008).
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ"

β)  Όταν είχε βγει η ψευδής είδηση ότι διαδηλωτές είχαν κάψει την εθνική βιβλιοθήκη το 2012 , ο Καρασαρίνης μίλαγε για Εβραιόφωνους που θέλουν να εξαλείψουν κάθε τι ελληνικό και για Αμερικανοεβραίους στα ΜΜΕ και την Κυβέρνηση...καλούσε επίσης και τους μπάτσους να ρίξουν μια και να σκοτώσουν κανά κουκουλοφούρο...

Αυτές οι δηλώσεις δεν θυμίζουν προεκλογική ομιλία των νεοναζί της ΧΑ;;

Αυτή όμως την δημοσίευση την κατέβασε γιατί μάλλον του τράβηξαν το αυτάκι από τα κεντρικά.


Να θυμίσω επίσης στο Καρασαρίνη ότι κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα βιβλία του Παττακού, του Μπρέιβικ, των μελών της ΧΑ και πολλών ακόμη νεοναζί ακροδεξιών που έχουν πολύ αίμα στα χέρια τους. Αλλά για αυτά τα βιβλία κάνει μόκο...και γιατί να μην κάνει; Στα ίδια πιστεύει άλλωστε και αυτός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου