Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο 10λογος της «φιλελεύθερης» που είναι κρυφοφασίστρια και (δεν;) το ξέρει.

Είναι πρωί, κάνω καφέ, κάνει κρύο. Έσκασε και το πρωτοβρόχι. Ανοίγω το λαπιτόπ και που πέφτω πάνω με το 3 κλικ; Σε μια αηδία, σε μια αερολογία κενή νοήματος. Σε αυτό τον σιχάμενο 10λογο.

Αλλά ας τα δούμε ένα ένα.

(Με μαύρο είναι οι θέσεις του 10λογου της Κατερίνας Πανογοπούλου και με κόκκινο οι απαντήσεις μου)


«1. Κάνοντας αστειάκια και ειρωνικά σχόλια όχι για όσα λέει, αλλά για την εμφάνιση της κόρης του Μιχαλολιάκου αποδεικνύεις ότι έχεις τα ίδια μυαλά με αυτήν»

Η Κατερίνα Πανογοπούλου μας λέει ότι όλοι/ες όσοι/ες σχολιάζουν τη Ουρανίου Μιχαλολιάκου για την εμφάνισή της και όχι για τις ιδέες της είναι ίδια με εκείνη. Ως εδώ έχει ένα μικρό δίκιο. Αλλά ας πάμε παραπέρα. Η Ουρανία θέλει τους αριστερούς, τους πραγματικούς φιλελεύθερους, τους αναρχικούς, τους gay, τους μαύρους, τους κίτρινους, τους αναρχικούς, τα ΑΜΕ και τόσους άλλους να τα δει μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης να καίγονται μέσα σε θαλάμους-φούρνους.

Δεν ξέρω ούτε έναν αντιφασίστα που να λέει «Θάνατος στους χοντρούς». Και τώρα μάντεψε κ. Πανογοπούλου ποιοι κυνηγάνε τους χοντρούς. ΤΑΝ ΤΑΝ! Η βιομηχανία αδυνατίσματος. Διαφημίσεις που τους δείχνουν ελαττωματικούς, καθόλου ελκυστικούς, τους δείχνουν ως καταθλιπτικούς. Αυτή η κοινωνική αρνητική διάκριση δεν σε ενοχλεί κουκλίτσα μου; Όχι βέβαια…Αυτή γίνεται στο όνομα της Αγοράς και είναι καλή ε;
 
2. Φωνάζοντας στην αντιφασιστική κατά της βίας διαδήλωση «ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά» και «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» αν δεν το έχεις καταλάβει παρουσιάζεις ίδιο σουρεάλ θέαμα με αυτό που παρουσιάζει ο Μιχαλολιάκος όταν μιλάει κατά της «κατοχικής κυβέρνησης» χαιρετώντας ναζιστικά

Πότε έγινε αντιφασιστική κατά της βίας; ΠΟΤΕ! Γιατί παραπληροφορείς το κοινό σου; Οι αντιφασιστικές πορείες πάντα εμπεριέχουν συνθηματολογία τέτοιου τύπου διότι οι μετέχοντες σε αυτές είναι αριστεροί, αναρχικοί και μετνάστες. Οι αριστεροί, οι αναρχικοί και οι μετνάστες πάντα είναι στο στόχαστρο των φασιστών. Κυριολεκτικά. Δες εδώ πόσοι πχ μετανάστες δέχθηκαν επιθέσεις. Τι θες λοιπόν να φωνάζουν; «Φασίστες κουφάλες θα σας κάνουμε αγάπες» ; Πως θες να απαντήσουμε στη βία των ναζί; Με λουλούδια;

Άσε το άλλο. Ο Μιχαλολιάκος όταν μιλά για «κατοχική κυβέρνηση» λαϊκίζει και το ξέρεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που παρά την ντεμέκ αντιμνημονιακή ρητορία του ψήφισε τα μέτρα φοροαπαλλαγών για τους εφοπλιστές και τις ποδοσφαιρικές ΠΑΕ.

Και για να καταλάβω κιόλας. Σύμφωνα με το σκεπτικό σου οι αντιφασίστες Ιταλοί Παρτιζάνοι που κρέμασαν τον Μουσουλίνι και τους συνεργάτες του σε κεντρική πλατεία του Μιλάνο είναι φασίστες;

3. Φωνάζοντας στη διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το σύνθημα «Κυριάκο Μητσοτάκη κάνε ένα καλό, άνοιξ’ το παράθυρο και πέσε στον γκρεμό» δεν είσαι ο δημοκράτης πολίτης που υποψιάζεσαι

Και γιατί δεν είναι δημοκράτης(με αστικούς όρους πάντα μιας και για να είναι σε πορεία της ΑΔΕΔΥ δεν είναι και κανάς ριζοσπαστικός επαναστάτης); Επειδή προτρέπει έναν υπουργό σε αυτοκτονία που ευθύνεται, όχι ατομικά μόνον αλλά και πολιτικά, για 3000 αυτοκτονίες;
4. Όταν πετάς γιαούρτι στον Πεταλωτή και στέλνεις στο νοσοκομείο τον Κωστή Χατζηδάκη είσαι το ίδιο φασίστας με τον Χρυσαυγίτη που κυνηγάει και μαχαιρώνει μετανάστες. Στον έναν δεν αρέσει η φυλή του άλλου, σε σένα δεν αρέσει η ιδιότητα του άλλου.

Ο Πεταλωτής και ο Χατζηδάκης έχουν ευθύνη για τις πολιτικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί εδώ και 4 χρόνια και έχουν επηρέασε αρνητικά το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της κοινωνίας. Δεν γιαουρτώθηκε ποτέ κανένας επειδή είναι υπουργός. Γιαουρτώθηκαν για τις αποφάσεις που πήραν. Δάρθηκαν επειδή κατέστρεψαν οικογένειες με τις αποφάσεις τους.   
5. Όταν καις ζωντανούς τους εργαζόμενους της Marfin επειδή «δούλευαν ενώ είχε κηρυχθεί απεργία» είσαι το ίδιο εγκληματίας, άρρωστος, φασίστας με αυτόν που δολοφονεί τον Παύλο Φύσσα.

Το ίδιο γελοίο επιχείρημα πάλι. Ο κ.Καρελιάς δίνει μια πολύ όμορφη απάντηση σε αυτή τη γελοίο σπέκουλα. Μπορείς αγαπητή κ. Παναγοπούλου να την διαβάσεις εδώ .
6. Αν ανέχεσαι, προκαλείς, πυροδοτείς πράξεις κόκκινης βίας να περιμένεις την ίδια ένταση στην μαύρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ συνέχεια καταδικάζουν τις πράξεις βίας. Άκουσες ποτέ το ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να καλούν σε ένοπλο αντάρτικο; Είδες ποτέ ΣΥΡΙΖΑίους ή ΚΚΕδες να παίρνουν όπλα, μαχαίρια και να βγαίνουν παγανιά και να σφάζουν κόσμο; Όχι βέβαια. Γιατί το αναπαράγεις; Γιατί γουστάρεις την θεωρία των 2 άκρων.

Όσο για την μαύρη βία. Στην ΕΛ.ΑΣ ,ο 1 στους 2 αστυνομικούς ψήφισε ΧΑ. Ο 1 στους 2 είναι φίλα προσκείμενος ή μέλος της ΧΑ και κάνει πλάτες στους ναζιστές. Και εσύ στηρίζεις την ΕΛ.ΑΣ. Εσύ στηρίζεις τον 1 στους 2 που είναι ναζιστής. Αλλά για αυτή τη μαύρη βία. Την κατασταλτική αστυνομική κρατική μαύρη βία δεν βγάζεις κιχ.

Μόνο η βία που ασκεί η περιφρούρηση  των μπλοκ στις πορείες σε ενοχλεί... και βέβαια δεν σε νοιάζει καθόλου που η βία αυτή είναι αμυντική απέναντι στην βία των μπάτσων.
7. Όταν καλείς να λιντσάρουν τον Πάχτα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να λιντσάρουν κι εσένα. -Αυτό αποδείχτηκε και στην πράξη-

Ο Καμμένος λιντσαρίστηκε διότι ο δημοτικός σύμβουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε και κάνει πλάτες στη ΧΑ στη Νίκαια. Ήταν, το λιγότερο, υποκριτικό να έρθει ο Καμμένος στο σημείο του φόνου του Παύλου Φύσσα όταν έχει φιλοναζιστή στις τάξεις του κόμματός του. Δεν λιντσαρίστηκε επειδή είπε να λιντσάρουν τον Πάχτα.
8. Όταν λες «βία είναι τα μνημόνια» να περιμένεις έκρηξη της πραγματικής βίας.

Τα μνημόνια σκέτα δεν είναι βία. Η φτώχεια και η ανέχεια που έφεραν όμως είναι βία. Η μεγαλύτερη βία από όλα τα είδη βίας. Και ναι, η φτώχεια, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας φέρνει και πραγματική βία. Γιατί την φτώχεια και την ανέχεια όμως ως βία πάλι δεν λες τίποτα… δεν σε ενοχλεί Κατερίνα μου αυτή η βία;
9. Αν πιστεύεις ότι η δική σου βία είναι δικαιολογημένη γιατί είναι «δίκαιη οργή», να θυμάσαι ότι το ίδιο πιστεύει και ο χρυσαυγίτης για τη δική του βία

Το ζήτημα είναι από ποιον, γιατί και σε ποιον στρέφεται η βία, καθώς και τι την προκαλεί. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι φασίστες έκλειναν συμφωνίες πχ με εργοδότες στο Πέραμα με στόχο να διώξουν το ΠΑΜΕ και να πέσουν και άλλο τα μεροκάματα , τα οποία προσπαθεί να αυξήσει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

Είναι το ίδιο να βαράς έναν υπουργό που στέλνει σε μαρασμό χιλιάδες εργαζόμενους και οικογένειας και το ίδιο να κάνεις τον μπράβο του εργοδότη; Το ίδιο είναι να χτυπιέσαι με τα ΜΑΤ που ο ένας στους δύο είναι ναζί με το χτυπάς ανυπεράσπιστούς μετανάστες επειδή σε ενοχλεί το δέρμα τους;
10. Όταν κάνεις κοροϊδευτικά σχολιάκια για τα κιλά του Πάγκαλου και τον τόνο της φωνής του Άδωνι Γεωργιάδη τα σχόλια αυτά, αν σου διαφεύγει, είναι ρατσιστικά.

Για τα κιλά του Πάγκαλου ισχύει το ίδιο επιχείρημα όπως και στο 1. Για τον φασίστα Άδωνι κανείς δεν τον κορόιδεψε για την φωνή του. Το ότι είναι ενοχλητική φωνή όταν αρχίζει και τσιρίζει σαν 5χρονο είναι διαπίστωση που δεν εμπεριέχει μέσα κανενός είδους ρατσισμό.


ΥΓ: Είναι κωμικό να λες την Μέρκελ ναζί όταν εκείνη ζει σε μία χώρα που το ναζιστικό κόμμα είναι εκτός νόμου κι εσύ σε μία άλλη, που οι πολίτες δίνουν στις δημοσκοπήσεις στη Χ.Α (μετά από όλα όσα έχουν γίνει) 6,8% και εξακολουθούν να τη βγάζουν τρίτο κόμμα μετά τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μέρκελ δεν είναι ναζί. Βέβαια στις αρχές του 90’ έκοβε βόλτες σε ναζιστικιά στέκια σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Το ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία ΔΕΝ είναι εκτός νόμου. Είναι εντός νόμου και όταν έγινε προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου, το CDU(το κόμμα της Μέρκελ) είπε ότι δεν κινηθεί για την απαγόρευσή του. Επίσης πρόσφατα  βγήκε στην δημοσιότητα ότι Γερμανοί μπάτσοι που υπηρετούν στο Εσωτερικής Ασφάλειας είχαν σχέσεις με ναζιστικές οργανώσεις και τις κάλυπταν.

Κατερίνα Παναγοπούλου είσαι ψεύτρα, λασπολόγος, ημιμαθής και υποκρίτρια.

Τα φιλιά μου,
Ο Άκρατος

9 σχόλια:

  1. Kαλά της τα'πες. Έχω βαρεθεί να ακούω ξενέρωτες αντιρεαλιστικές θεωρίες απο χαζά κοριτσάκια που θέλουν να το παίξουν φιλόσοφοι γράφοντας κλισέ ανεγκεφαλιές χωρίς ίχνος σοβαρής σκέψης και ανάλυσης τύπου "καταδικάζουμε την βία απ'όπου κι αν προέρχεται", "κάτω τα χέρια απο τα αδέσποτα" και άλλες μπούρδες τέτοιου τύπου, δίχως λύση, δίχως λόγο και αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά κι άλλα τόσα. Εμετός το άρθρο της Παναγοπούλου. Η ηλίθια πρόεδρος του 15μελούς στην έκτη δημοτικού κατά πάντων... Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ για το πούτσο απαντήσεις:

    - εδώ αυτοκτονούν οι Έλληνες, κι εσύ μας λες μπλα μπλα μπλα
    - πότε έσφαξαν οι αριστεροί; (όκ μς έπεισες, οι αριστεροί δεν καίνε την αθήνα 30 χρόνια, οι αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν έχουν σκοτώσει 10δες πολίτες)
    - η φτώχεια κι η ανέχεια είναι βία
    - και άλλα πρωτότυπα επιχειρήματα...

    Μια συμβουλή... μορφώσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα. πες τα του! και να συμπληρώσω οτι ΝΑΙ, οι Συριζαίοι καλούν μέσω των μελών ή των βουλευτών του σε αντάρτικο. Μια βόλτα στο γιουτιουμπι θα σε μορφώσει, αν και νομίζω δε θές ή θα βρεις πάλι μια δικαιολογία στο....δικαιολογημένο κάλεσμα!

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ Γιουσουφακι δινεις πολυ πρωτοτυπες απαντηςσεις....Οι αριστεροι καινει την Αθηνα....χμμ...που το εχω ακουσει ξανα αυτο...α ναι..σε ολα τα ρουφιανοκαναλα,οτι για ολα τα δεινα του τοπου φταινε οι αριστεροι και οι αναρχικοι....που ομως δεν ειχαν την εξουσια ποτε.....ασε τα Πρετεντερεικα σου βλακα......και εσυ ενα κοινο προβατο εισαι που καθεται στο καναπε και βαραει μαλακια βλεποντας Πορτσαλτε και Πρετεντερη...και Χρηστο Κωνστα για το τελειωμα.....ουστ

      Διαγραφή
    3. Αυτο ακριβως εννοουν που σας λενε φασιστες διαφορετικης κοπης. Γιατι τα επιχειρηματα σας ειναι εφηβου πριν 70 χρονια κ επειδη οι χαρακτηρισμοι δεν διαφερουν καθολου απ αυτους που χρησιμοποιουν οι φασιστες.

      Διαγραφή
  4. Θα μπω στον κόπο να σχολιάσω πρόχειρα μερικές απο τις παρατηρήσεις του ακράτητου “άκρατου”
    1,Οι διαφημιστικές εταιρείες δε λένε “θάνατος “ ή “κρεμάλα” στους χοντρούς. Στην χειρότερη περίπτωση θέλουν να κερδίσουν απο αυτούς. Στην καλύτερη θέλουν να το κάνουν βοηθώντας τους να αδυνατίσουν. Υπάρχει μια μικρή διαφορά ,δεν νομίζετε? Και δεν είναι αν το θέλετε προς ώφελος των χοντρών να λες στο όνομα του ότι τους αποδέχεσαι ότι δεν πρέπει να αλλάξουν. Τους χοντρούς λοιπόν τους αποδεχόμαστε αλλά και για λόγους υγείας των αλλά και για τις κοινωνικές και άλλες συνέπειες που έχει η παχυσαρκία, τους καλούμε να προσπαθήσουν να αλλάξουν επι τω υγιέστερω.
    2,Είναι άλλο η τιμωρία που αποφασίζεται απο τα δικαστήρια μιας συντεταγμένης πολιτείας κι άλλο η αυτοδικία του πεζοδρομίου. Ολοι δικαιούνται δίκαιη δίκη απο τα οργανα της πολιτείας κι όχι απο τον τυχόντα αυτόκλητο κριτή του πεζοδρομίου.Κι αυτό αφορά όλους. Και τους ναζιστές και τους παιδόφιλους . Εκτός αν είμαστε υπέρ του δημοσίου λιθοβολισμού αλλά έτσι μπορεί να βρεθείς κι εσύ άδικα πετροβολημένος.
    3.Μήπως θα θέλαμε να δούμε πόσες θα ήταν οι αυτοκτονίες επί πτωχεύσεως? Ο άκρατος σίγουρα, εγώ δεν θα πάρω. Ακόμα περιμένουμε αυτό το γαμημένο το plan B αλλά κανείς δεν το πρότεινε να τον κάνω Θεό. Μέχρι τότε έχουμε κυβέρνηση που την κρίνουμε και στις εκλογές θα ψηφίσουμε ανάλογα με τα πεπραγμένα της. Αμάν πια με το αριστερό εμφυλιοπολεμικό απωθημένο να βγούμε στο δρόμο και να παλέψουμε σαν ζώα σώμα με σώμα για το δίκιο μας.
    4.Μήπως να ακυρώσουμε τις εκλογές και τη δημοκρατία και να αποφασίζουμε δια χειροδικίας? Και τι θα γίνει με τους 5-6 που θα θεωρήσουν ότι οι ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ απόψεις καταστρέφουν την κοινωνία κι ως εκ τούτου τις χρειάζεσαι τις φάπες σου αν όχι κάτι περισσότερο?
    5.Άσχετα με το αν είναι ή όχι σπέκουλα το συγκεκριμένο η ουσία είναι ότι το δικαίωμα στην εργασία (καθώς και πολλά άλλα σταραπατσαρισμένα δικαιώματα που δεν μας συμφέρουν) είναι ιερό κι ο μη σεβασμός τους πράξη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το ρατσισμό. Γιατί τη χάνουμε διαρκώς αυτή την ουσία είναι αξιοπερίεργο.
    6.Μήπως να ξαναρχίσει η κουβέντα περί “ειδών οικιακής χρήσεως”? Αλλά πέραν αυτού αν δεν αποδέχεσαι την αστυνομία ως το μέσο επιβολής της τάξης, sorry, το πάμε αλλού. Αυτό δίνει το δικαίωμα στον κάθε κατά την άποψή του αδικημένο απο το σύστημα να οπλιστεί και να στραφεί εναντίον του κράτους. Και ξέρεις , αυτό είναι που προκαλεί ένθεν και ένθεν την περισσότερη βία κατά των αντιφρονούντων. Μιχαλολιάκος ολέ.
    7.Σοβαρά? Κι αν ανακαλύψουμε αύριο ότι ένας του Τσίπρα έχει διπλή ζωή κι είναι κρυφοναζιστής να τον λιντσάρουμε και τον Τσίπρα? Κι αν είναι (ή κάποιος καταγγείλει ότι είναι ποτέ δεν ξέρεις)κι ο γιός σου ναζιστής να σε κάνουμε σαπούνι για να ισοφαρίσουμε την υποκρισία σου?
    8 και 9. Ναι μας ενοχλεί ΚΑΘΕ βία. Κι εδώ δεν είναι δικτατορία , ούτε τρίτος κόσμος να μην έχουμε δυνατότητα πολιτικής έκφρασης με εκλογές και να χρειάζεται να νομιμοποιούμε το να πάρουμε τα όπλα.
    10. Ανάξιο σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάλυση επιπέδου δημοτικού. Περιορίζεται σε δυο επιχείρηματα 1. Ότι επειδή οι χρησαυγίτες είναι φασίστες/εγκληματίες/δολοφόνοι (να διευκρινίσω ότι συμφωνώ απόλυτα) τότε όλα είναι fair play. Με το ίδιο επιχείρημα τότε ας τους εκτελέσουμε όλους να τελειώνουμε. Για ποιο λόγο περνάμε από ανακρίσεις, προανακριτικές, απολογίες κλπ? 2. Η κυβέρνηση έφερε το μνημόνιο οπότε είναι υπεύθυνη για τις αυτοκτονίες, οπότε και πάλι όλα είναι fair play. Δηλαδή με την ίδια λογική ο συγγενής κάποιου που αυτοκτόνησε δικαιούται να πάει να καθαρίσει μέλος τις κυβέρνησης. Μπορώ να απαντήσω ένα προς ένα τα θέματα άλλα έχω δουλειά. Απλά να πω ότι έχουμε μπερδέψει ένα βασικό πράγμα σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν από τη μία μεριά οι νόμοι του κράτους και υπάρχει η ηθική, και υπάρχει επίσης η υποκειμενική άποψη του καθένα για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Όσο υπονομεύουμε τη νομιμότητα, όσο ζητάμε κρεμάλες, ασκούμε βία, εξισώνουμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως αδικία (βλέπε μνημόνια, καπιταλισμός, κομουνισμός κλπ) με τη βία του δρόμου υπονομεύουμε τη δημοκρατία και γινόμαστε λίγο περισσότερο φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑΡΙΑ ακρατε γαμησες...απο πανω: κανε ησυχία και αποδεχτείτε τον φασισμό σας,οι αριστεροι καινε την αθηνα λεει...ρε πεντακιλο λαδι...τενεκε, κλεισε το γαμωκουτι παρε τον ασύρματο και τον αναπτήρα σου και βγες να δεις ποιος καει την αθηνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή